Hozzávalók:
1 nagy görögdinnye (továbbiakban dinnye :-)
1 sárgadinnye
5 közepes őszibarack
5 ek. méz
1 tk. őrölt fahéj
7 dl édes fehér bor
A dinnyét alaposan megsikáljuk, majd levágjuk a kalapját. A belsejét kivájjuk, a gyümölcshúst kimagozzuk és egy nagy lábasba tesszük. A dinnye héját tálalásig hűtőben tartjuk, ebben fogjuk felszolgálni a levest. A sárgadinnyét is megtisztítjuk, felkockázzuk és görögdinnyéhez adjuk. A barackot megmossuk, hámozzuk, kimagozzuk és felszeleteljük, majd a többi gyümölcshöz adjuk.
Rácsorgatjuk a mézet, hozzáadjuk a fahéjat, felöntjük a borral és 20 percig főzzük, majd botmixerrel pürésítjük.
Alaposan kihűtjük majd beletöltjük a dinnyehéjba. Tejszínhabot kínálhatunk mellé.
:)most találtam rád. gyorsan követőd is lettem.
VálaszTörléshttp://beautyandfashion-makeup.blogspot.hu/
puszi
Szia!
VálaszTörlésKöszönöm szépen, én is benézek hozzád!
Szép hétvégét!
Judit
Szia!
VálaszTörlésKöszönöm szépen, én is benézek hozzád!
Szép hétvégét!
Judit
KÖSZÖNÖM:)
Törlés