2010. október 15., péntek
Krémtúrós gránátalmás piskóta
Egy gránátalmát szétbontottam, hogy kinyerjem a magokat. Én a tetejét vágom le, mint egy kalapot, így már látszanak a belső hártyák, amelyek mentén négyfelé lehet vágni a gyümölcsöt, az én tapasztalatom szerint így folyik legkevésbé szanaszét a leve.
Sparban vettem sovány, natúr krémtúrót. 25 dkg-ot kevertem ki porcukorral, majd beleforgattam 250 ml habfixálóval felvert tejszínhabot.
Sima hat tojásos piskótát sütöttem és miután kihűlt, két lapra vágtam. Az egyiket megkentem a krémmel, rászórtam a gránátalma felét, majd ráhelyeztem a másik lapot és kívülről bevontam a krémmel, majd villával hullámokat rajzoltam rá és megszórtam a maradék gyümölccsel.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése