15 dkg étcsokoládét gőz fölött összeolvasztunk hét deka vajjal. Miután kihűlt, hozzákeverünk 10 dkg cukrot, három egész tojást egyenként. És a végén apránként beledolgozunk 3 evőkanál lisztet. Kivajazott, lisztezett sütőformába öntjük és hideg sütőbe tesszük. 180 fokon kb. 15 percet sütjük, míg a teteje már ropogós, de a közepe még ragacsos. Tűpróbával ellenőrizzük.
Elbír egy kis hideg tejszínhabot, de az már tényleg bűn ;-)
Erre a receptre felkaptam a fejem, eltettem, egyszer elkészítem biztosan.
VálaszTörlésBehoztam a lemaradásomat a családi blogodban, hatalmasat nőttek a lányok és boldog bölcsisek, látom. A nyaralós képeken te ragyogsz és látom a célegyenesnél tartotok. Panni lesz ugye?
Sajnos nem találtam a blogodban hogyan lehet hozzászólni az olvasottakhoz, lehet, hogy csak én nem látom?
Puszillak és vigyázz magadra, mondjuk forró vizes kancsót ne cipelj magaddal!!
Ágnes
Szia!
VálaszTörlésNagyon finom és hamar megvan, érdemes nekiállni.
Judit