2010. március 23., kedd

Gombával töltött pulykacomb - majonézes, répás zöldsalátával


Hozzávalók:
3 pulykacomb
Fűszerezéséhez: 1/2 dl olívaolaj, egy ek. ételízesítő, egy tk. tűzvarázs fűszer, ízlés szerint frissen őrölt vegyes bors.
Töltelékhez:
Egy deci fokhagymás tejbe áztatott (nálam két gerezd reszelt fokhagyma) szikkadt sajttal szórt zsemle, fél doboz szeletelt csiperke, kevés vajon megpirítva, kakukkfű, bors, só, egy tojás.

A combok közül csak kettőt töltöttem meg, a harmadiknak a holnapi ebédnél szánok szerepet, de mindhármat megsütöttem sütőzacskóban.

Saláta:
Egy fej zöldsaláta, megmosva vékonyra szeletelve, egy reszelt sárgarépa, egy kockára vágott paradicsom, egy fél apróra vágott lila hagyma, egy csomag kockákra vágott mozarella. Öntet:
majonéz, tejföl, bors

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése