2010. április 21., szerda

Vaníliás kifli


25 dkg liszt
20 dkg vaj v. margarin
10 dkg porcukor
10 dkg őrölt mandula
1 tojás
2 rúd vanília kikapart belseje

Gyors mozdulatokkal tésztát gyúrtam a hozzávalókból. Begyújtottam a sütőt, addig hűtőben pihentettem a tésztát, amíg forró nem lett a sütőtér. Kis kifliket formáztam és megsütöttem. Vigyázni kell, mert hamar odakap.
Még forrón vaníliáscukorba forgattam, de márthatjuk a végét csokoládéba is.

1 megjegyzés:

  1. Szia!

    Mint gasztrobloggernek, szeretném a figyelmedbe ajánlani a gasztro.miner.hu oldalt, ahol a gasztronómiai témájú blogokat jelenítjük meg egy helyen, és az online elérhető Gasztroblogger Szakácskönyvet, ahová blogodból valószínűleg néhány receptet külön is kiemelünk.

    Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozásnak anyagi vonzata nincs, a bejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog feedjét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs. Az eddigi tapasztalatok alapján napi további 50-100 látogatót is jelenthet, ha bekerül valaki a listába.

    Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!

    Üdvözlettel:
    Miner.hu

    VálaszTörlés