2009. szeptember 5., szombat

Paradicsom hajócskák


Mivel bababulira készültünk, gondoltam legyen igazi gyerekmenü. Olyan, ami egészséges, de a gyerekek mégis szívesen megeszik.
Közepes paradicsomokat négyfelé vágtam és kivágtam a közepüket. 25 dkg túrót elkevertem 10 dkg mascarpone-val, 10 dkg tömlős sajttal, sóval, borssal. Háromfelé osztottam, egyik maradt üresen, a másodikba apróra vágott piros pritaminpaprika került, az utolsóba pedig apróra vágott snidling. Ezzel töltöttem meg a paradicsomhajókat. Sajtból háromszögeket vágtam és fogpiszkálóra tűzve ebből lett a vitorla. A maradék túróból vizes kézzel gömböcöket gyúrtam és reszelt füstölt sajtban hempergettem meg.
Készült még töltött tojás és két adag Tatu kifli.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése