2009. május 21., csütörtök

Pudingos kekszrúd


Egy csomag téglalap alakú vajas keksz, fél liter tej, egy csomag ízlés szerinti ízű főzős pudingpor, három evőkanál cukor és egy kocka ráma szükségeltetik hozzá . A pudingport a csomagoláson leírtak szerint elkészítjük és teljesen kihűtjük. Amikor kihűlt, akkor simára keverjük egy rámával, aminek az a titka, hogy ne felejtsük el jó előre kivenni a hűtőből a margarint, hogy megpuhulhasson. A krémmel sorban összeragasztom a kekszeket és hűtőbe teszem egy fél napra a rudat. Majd bevonom csokimázzal, maradék húsvéti nyulakat remekül fel lehet használni hozzá. Kicsit megdermesztjük és lehet szeletelni. Ferdén. Egyszerű, de finom édesség.
Ha valakinek több ideje van, kétféle krémet is készíthet és felváltva kenheti a kekszek közé, így még mutatósabb lesz az édesség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése