2009. április 24., péntek
Hal salátával
Tegnap ebédre megint hekket ettünk. Most egész törzseket vettünk, nem filét, kicsit balatoni hangulata volt az ebédnek, annak ellenére, hogy nem olajban sütöttem. Jénaiba pakoltam őket, sóztam, borsoztam és másfél deci tejjel megöntöztem, amiben előzőleg elkevertem öt reszelt fokhagymagerezdet. Pár vékony szelet füstölt szalonnát tettem a halak közé az íze miatt. Sütő zacsiban sült, a végén még pirítottam egy kicsit rajta, hogy legyen színe. Szomszéd nénitől szép kis salátákat kaptam hozzá. Csíkokra vágtam, dobtam hozzá karikákra vágott póréhagymát, paradicsomot, mozzarella sajtot és kapott egy kis olívaolajas spriccelést.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése