Reggeli
1 doboz gyümölcsjoghurt
5 szem korpás keksz
2 dl narancslé
A reggeli energiatartalma 285 kcal.
Tízórai
1 db körte (90 kcal)
Ebéd
1 szelet sült karaj
Sültpaprika-saláta
Hozzávalók: 1 vastag húsú kaliforniai paprika, 1 nagy méretű zöldpaprika, 1 evőkanál olaj, 1 gerezd fokhagyma, ízlés szerint ecet, só, édesítőszer.
Elkészítés: A megmosott zöldpaprikákat tepsibe egymás mellé tesszük, és forró sütőben mindkét oldalon barnára sütjük. Közben a salátaléhez 2 dl vízbe ízlés szerint ecetet, olajat, zúzott fokhagymát, sót, édesítőt keverünk. A megsült paprika héját lehúzzuk, húsát feldaraboljuk. Az előzőleg elkészített salátalébe beletesszük. Ha kihűlt, üvegbe rakjuk és a hűtőszekrényben egy napig érleljük.
Az ebéd energiatartalma 570 kcal.
Uzsonna
5 szem aszalt szilva (110 kcal)
Vacsora
Sonkás szendvics (190 kcal)
1 szelet Graham-kenyér
2 szelet selyemsonka
10 g light margarin
2 db retek
A sült paprika saláta nagyon finom, biztosan máskor is lesz. Aszalt szilva magában nem valami jó.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése