2011. február 10., csütörtök

Negyedik hét - harmadik nap

Reggeli

Müzli tejjel (220 kcal)
Hozzávalók: 35 g teljes kiőrlésű müzli, 1 dl 1,5%-os tej, 1 teáskanál mazsola, édesítőszer

Ízlés szerinti tea édesítés nélkül vagy édesítőszerrel


Tízórai

2 db kivi (80 kcal)


Ebéd

Brassói aprópecsenye (420 kcal)
Hozzávalók: 100 g sertéscomb, 2 evőkanál olaj, 1 teáskanál paradicsompüré, fokhagyma, só, bors

Elkészítés: A húst kis kockákra vágjuk. A felaprított vöröshagymát az olajon üvegesre pirítjuk, majd kevés vizet aláöntve pároljuk meg. Tegyük hozzá a húst és a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk. Ha a hús a pirítástól már megfehéredett, öntsünk alá egy kis vizet, és fedő alatt pároljuk puhára.

200 g hasábburgonya (300 kcal)


Uzsonna

1 db alma (60 kcal)


Vacsora

Tzatziki saláta
Hozzávalók: fél doboz joghurt, fél kígyóuborka, fél lilahagyma, 1 gerezd fokhagyma, só, bors

Elkészítés: A hagymát és az uborkát meghámozzuk, apróra felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk és a péppé zúzott fokhagymával összekeverjük, majd joghurttal leöntjük, és egy órára a hűtőszekrényben állni hagyjuk.

1 szelet Graham-kenyér pirítva
A vacsora energiatartalma 200 kcal.

Hát a brassói az brassói ;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése