Reggeli
Virsli mustárral (270 kcal)
1 pár virsli, mustár
1 szelet barna kenyér
Ízlés szerinti tea édesítés nélkül vagy édesítőszerrel
Tízórai
1 db körte (90 kcal)
Ebéd
Sárgaborsó-főzelék
Hozzávalók: 80 g sárgaborsó, 1 evőkanál liszt, 1 evőkanál olaj, negyed fej vöröshagyma, fokhagyma, só, babérlevél
Elkészítés: A sárgaborsót megmossuk, lecsepegtetjük majd megfelelő mennyiségű vízben feltesszük főni. Ízesítjük zúzott fokhagymával, egészben hagyott vöröshagymával, babérlevéllel, sóval, és őrölt borssal. Lassú tűznél puhára főzzük. Amikor megpuhult, besűrítjük az olajból és lisztből készített, zsemleszínű rántással, amit fűszerpaprikával színezünk. Óvatosan kiforraljuk, végül szükség szerint utóízesítjük.
1 szelet párolt sertéskaraj
Az ebéd energiatartalma 550 kcal.
Uzsonna
3 db mandarin (70 kcal)
Vacsora
Sonkás szendvics (190 kcal)
1 szelet barna kenyér
2 szelet pulykamell sonka
10 g light margarin
2 db retek
Sárgaborsó főzelék felejtős. A barna kenyerből a lipóti jött be a legjobban, bár az ára is elég húzós sajnos.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése