2011. február 10., csütörtök

Második hét - ötödik nap

Reggeli

Virsli mustárral (270 kcal)
1 pár virsli, mustár
1 szelet barna kenyér

Ízlés szerinti tea édesítés nélkül vagy édesítőszerrel


Tízórai

1 db körte (90 kcal)


Ebéd

Sárgaborsó-főzelék
Hozzávalók: 80 g sárgaborsó, 1 evőkanál liszt, 1 evőkanál olaj, negyed fej vöröshagyma, fokhagyma, só, babérlevél

Elkészítés: A sárgaborsót megmossuk, lecsepegtetjük majd megfelelő mennyiségű vízben feltesszük főni. Ízesítjük zúzott fokhagymával, egészben hagyott vöröshagymával, babérlevéllel, sóval, és őrölt borssal. Lassú tűznél puhára főzzük. Amikor megpuhult, besűrítjük az olajból és lisztből készített, zsemleszínű rántással, amit fűszerpaprikával színezünk. Óvatosan kiforraljuk, végül szükség szerint utóízesítjük.

1 szelet párolt sertéskaraj
Az ebéd energiatartalma 550 kcal.

Uzsonna

3 db mandarin (70 kcal)


Vacsora

Sonkás szendvics (190 kcal)
1 szelet barna kenyér
2 szelet pulykamell sonka
10 g light margarin
2 db retek

Sárgaborsó főzelék felejtős. A barna kenyerből a lipóti jött be a legjobban, bár az ára is elég húzós sajnos.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése