2011. február 10., csütörtök

Második hét - negyedik nap

Reggeli

Felvágottas-sajtos szendvics (270 kcal)
1 szelet barna kenyér
2 szelet tavaszi felvágott
1 szelet köményes sajt
3 g margarin

Ízlés szerinti tea édesítés nélkül vagy édesítőszerrel


Tízórai

1 Túró Rudi (90 kcal)


Ebéd

Színes borsos pulyka zöldségekkel (410 kcal)
15 dkg színes borsos párolt pulykamell
20 dkg vegyes zöldségköret (mirelit)


Uzsonna

3 dl narancslé


Vacsora

Padlizsánkrém pirítóssal (270 kcal)
Hozzávalók: 50 g padlizsán, negyed vöröshagyma, negyed sárgarépa, 1 teáskanál olaj, 1 kávéskanál mustár, só

Elkészítés: A padlizsánt megmossuk, hosszában kettévágjuk, a közepén levő magjait kikaparjuk. Előmelegített sütőbe tesszük és kb. 25 perc alatt megsütjük. Amikor kihűlt, a húsát lekaparjuk a héjáról. Közben az olajon üvegesre pároljuk a hagymát, és a megtisztított, vékonyra reszelt répát. Végül a padlizsánt összekeverjük a hagymás répával, ízesítjük sóval és mustárral.

1 szelet barna kenyér

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése