Reggeli
Felvágottas-sajtos szendvics (270 kcal)
1 szelet barna kenyér
2 szelet tavaszi felvágott
1 szelet köményes sajt
3 g margarin
Ízlés szerinti tea édesítés nélkül vagy édesítőszerrel
Tízórai
1 Túró Rudi (90 kcal)
Ebéd
Színes borsos pulyka zöldségekkel (410 kcal)
15 dkg színes borsos párolt pulykamell
20 dkg vegyes zöldségköret (mirelit)
Uzsonna
3 dl narancslé
Vacsora
Padlizsánkrém pirítóssal (270 kcal)
Hozzávalók: 50 g padlizsán, negyed vöröshagyma, negyed sárgarépa, 1 teáskanál olaj, 1 kávéskanál mustár, só
Elkészítés: A padlizsánt megmossuk, hosszában kettévágjuk, a közepén levő magjait kikaparjuk. Előmelegített sütőbe tesszük és kb. 25 perc alatt megsütjük. Amikor kihűlt, a húsát lekaparjuk a héjáról. Közben az olajon üvegesre pároljuk a hagymát, és a megtisztított, vékonyra reszelt répát. Végül a padlizsánt összekeverjük a hagymás répával, ízesítjük sóval és mustárral.
1 szelet barna kenyér
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése